Loading...

Něco o nás

Stavební společnost  DŘEVOMONT  AZ s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku  v roce 1999 a navázala tak  na činnost  firmy Dřevomont - DJ Velké Karlovice. Tato se již od  prvopočátku, jež se traduje k roku 1991,  zabývala  realizací  objektů,  jako jsou rodinné domy, rekreační chaty, chalupy, ale i penziony či  hospodářské a provozní objekty  na bázi dřeva.  Jak už původní název napovídá, vše začalo ve Velkých Karlovicích a to především realizací klasických roubenek. Jelikož minulý režim těmto stavbám moc neholdoval, byly první kroky poněkud komplikovanější, neboť tento způsob výstavby značně stagnoval a  vysroubit chalupu umělo jen pár  starších řemeslníků z přidružené výroby JZD. Vše se provádělo ručně  jako před několika sty lety, jen ta řetězová pila byla tak nějak navíc. S vývojem ručních obráběcích zařízeních a rovněž i technologií zpracování a výroby dřevěných komponentů se měnily nejen detaily na stavbách, ale i stavby jako takové.  Vlastní firma Dřevomont AZ s.r.o. vznikla propojením realizační firmy  s projekční kanceláří, jež se, rovněž díky rodinným tradicím, zabývala převážně projekcí dřevostaveb. Vznikla tak pobočka v Rožnově pod Radhoštěm,  kde  se odvíjela  komunikace   s klienty, vytvářely se prvotní návrhy i vlastní projekty,  zpracovávaly se cenové návrhy  a rozpočty,  zatímco v Karlovicích přetrvávala složka zabývající se  materiály , pracovními zdroji a stavbami  samotnými. V  květnu 2016 se přesunulo sídlo společnosti do Rožnova pod Radhoštěm, kde bylo dříve pouze detašované pracoviště .

Sázka na maximální vstřícnost a individuální přístup k požadavkům zákazníka nám umožnila realizovat, resp.  se podílet na výstavbě více jak 500  objektů po celé ČR a na Slovensku.

Dle konkrétních dohod zajišťujeme činnost od návrhu vlastní stavby včetně její vizualizace přes projekty ve všech fázích a stupních   až po realizaci  kompletní horní dřevostavby, popřípadě  jejich dílčích  etap, či jen vybraných  úkonů.

Ukázky vývoje  staveb:

RD Vendryně

Dispoziční návrh I. NP Perspektivní skica Vizualizace Realizace

Rod. areál  Rožnov pod Radhoštěm

Situace na pozemku studie – čelní pohled Vizualizace Ptačí perspektiva

RCH Velké Karlovice

Dispoziční studie I. NP Relizace - exteriér Vizualizace kamen Realizace- interiér

RD  Račín

Studie - čelní pohled Perspektivní skica Vizualizace Realizace

RD Malá Morávka

Dispoziční studie I. NP Studie čelního pohledu Vizualizace Realizace

RD Branky

Studie I. NP Perspektivní skica Vizualizace Realizace

V dalších odkazech se dozvíte, proč je našim hlavním stavebním prvkem právě dřevo, jaké typy dřevostaveb realizujeme a orientačně si lze spočítat i cenu jak celé  horní stavby, tak jen její I. etapu v podobě hrubé dřevostavby.

V referenčních fotografiích jsou pak dokumentovány některé ze staveb, na kterých se fy Dřevomont podílela:

  • realizačně " horní dřevostavba na klíč " včetně kmpl. projektu a inženýrské činnosti při zajištění subdodávek horní stavby
  • projekčně s následnou realizací veškerých  stavebních prací horní stavby a úkonů mimo technické instalace
  • montážně  na tzv. " hrubé stavbě " jako subdodavatel

Doporučit stránky

Líbí se vám naše práce? Doporučte nás svým známým nebo svým obchodním partnerům.

Vaše jméno !
E-mail příjemce !

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Rychlý kontakt

E-mail:

 

Copyright © 2013  Dřevomont AZ | Created by Webové studio Xlibris.cz | Valid XHTML 1.0! .